Deputeti i BDi-së Izet Mexhiti sot ka takuar  eurodeputetin Ilhan Kyuchyk, i cili po qëndron për vizitë zyrtare në vend. Mexhiti dhe Kycyk  diskutuan për planet stategjike të përbërjes tonë parlamentare, që do udhëheq shtetin këtë mandat, diskutuam për politikat e rëndësishme të vendit tonë, për frymën demokratike në kuvend si dhe për bashkëpunimin fqinjësorë me Bullgarinë.
‘Theksova se qëllimi kryesor i yni është integrimi në Bashkimin Europian dhe se jam i angazhuar maksimalisht për ti përmbushur kërkesat e Parlamentit Europian dhe se do e shty këtë proces drejt realizimit, së bashku me gjith deputetët tjerë- thotë Mexhiti.