Mbahet Kuvendi zgjedhor i Degës se Shuto Orizares e Bashkimit Demokratik për Integrim, ku pjesmarrës ishin edhe funksionaret e lartë të partisë mes tyre dhe nënkryetari i BDI-së z. Izet Mexhiti.

“Sonte, nga këtu e ndjejmë erën e fitores së madhe të BDI-së.” – thotë Mexhiti

Në mënyrë demokratike, kryetar i degës se Shuto Orizares u zgjodh Ilaz Leskovica i cili shprehu gadishmërinë e tij për të kontribuar për të gjith banorët e lagjes së Shuto Orizares.