Koliçani i Epërm i Karshiakës në mbështetje tonë të plotë!

Banorët në vendbanimet e Karshiakës po na japin vullnet edhe më të madh që edhe më shumë të përkushtohemi në Platformën tonë për Kryeministrin e Parë Shqiptar dhe me plot besim japin përkrahje për listën e kandidatëve për deputetë në njësinë zgj.nr.1.

Jemi mirënjohës ndaj çdonjërit që po jep kontribut që të prezantojmë Programën dhe Platformën tonë, sepse siç thuan qytetarët ndryshimet i ka bërë BDI 18 vite, gjithmonë e penguar nga faktorë të ndryshëm, por hap pas hapi kemi arritur ti realizojmë. Ashtu siç na besuan për Kryetarin e Kuvendit, për Ministrin e mbrojtjes, për Ligjet kombëtare, me bindje të plotë edhe kësaj radhe besojnë në Presidentin e Parë Shqiptar!” – thotë Mexhiti

Për më shumë ndiq linkun: