Përderisa z.Taravari citonte slloganin e Lëvizjes Vetëvendosje, duke dashur të identifikohet me z. Kurti gjatë emisionit, nënkryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, z.Mexhiti e përkujtoi atë se Albin Kurti përfaqëson Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës, si pjestarë i sajë bashkë me Adem Demaçin dhe jo si partia e tij e cila ushtarët e UÇK -së, i quante terrorist.