Në stadiumin ‘Air Albania’ do të luhet për herë të parë një ndeshje e kategorisë Superiore dhe është pikërisht derbi, Partizani-Tirana.

Interesi për këtë ndeshje ka qenë mjaft i madh ku njoftimi i fundit zyrtar ishte para disa orësh dhe numri i biletave të shitura ishte 19.000.

Tifozët e Partizanit kanë hapur edhe një banderolë prekëse ku shkruhej:

“Muret do ngrihen sërish, engjëjt do kujtohen përgjithmonë”.