Vakt O Vakt vitët shkojn kujtimet mbesin.
Përse kjo luftë me Qlirimtartë.
Gjeth atë Luftë Sakrificë, Plagë tmarra Dëshmorë Beteja Përplasu prej Granatimeve.
Dhe prapë nuk na dojn tna shohin të lumturë , sikur keni qejf me na pa tu lyp për kashore të Bukës, sikur doni me na pa te Halil Kastrati , dhe qatëhere të jemi të mirë në syt e krejtve .