Kancerlarja e Gjermanisë, Angela Merkel, ka vënë në lëvizje mekanizmin e ndihmës në emergjencë për Shqipërinë pas tërmetit të mëngjesit të orëve të hershme, transmeton Klan Kosova.

“Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Zaev, dhe Kryeministri i Bullgarisë, Borisov, shprehën gatishmërinë për të aktivizuar mekanizmat e tyre të ndihmës”, ka shkruar në Twitter, Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama.