Kamioni i  “Merakli të kerre”, aktualisht gjendet në pompën e benzinës “Shell” në Veternik të Prishtinës, nga ku dhe do të niset për në Shqipëri në ora 14.00, transmeton arbresh.info.

Ata përmes një njoftimi të dërguar në redaksinë e arbresh.info, kanë theksuar se në ora 14.00 do të nisen për në Shqipëri, dhe kanë kërkuar nga qytetarët e Kosovës, pelena për fëmijë, batanije, dhe ushqime.