Për të shprehur pakënaqësinë ndaj ndotjes së ajrit në Maqedoninë e Veriut, të premten do të realizohet marsh në Shkup 

Marshi i cili ka moton “Nuk merret frymë”, do të fillojë në ora 17:00, para Ministrisë së Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor.