Tash më kur dihen koalicionet dhe partitë që do marin pjesë në zgjedhjet parlamentare të 12 prillit, portali shkurtshqip  zhvilloi sondazhin e parë.

Në këtë sondazh morën pjesë numër rekord sa i përket sondazheve online që mundëson rrjeti social facebook.

Më shumë se 1 500 anëtarë të faqes shkurtshqip në facebook u përgjigjën në pyetjen
Për cilën parti politike koalicion do votoni në zgjedhjet e 12 prillit?