Ish deputeti i BDI-së, Artan Grubi është kërcënuar me jetë nga maqedonasit që nuk mund të pranojnë idenë e Ali Ahmetit se ka ardhur koha që në Maqedoninë e Veriut kryeministëri të jetë shqiptar.
Siç ka arritur të sigurojë portali TetovaSot nga profili i Grubit në Twitter, disa maqedonas deputetit të BDI-së Artan Grubit ia dëshirojnë vdekjen dhe thonë që kryeministrin shqiptar duhet ta kërkoj në Kosovë dhe Shqipëri e jo në Maqedoni.
Urrejtje shfaqën edhe zyrtarët e LSDM të cilët publikisht në Facebook u kërcënuan me vrasje të shqiptarëve, ndërsa zyrtarë të kësaj partie nuk i kanë denoncuar bashkëprtiakët e tyre e as që janë distancuar.
Ja disa nga kërcënimet në adresë të deputetit të BDI-së Artan Grubit.