Majk dhe Capital T po vijnë me bashkëpunim.

Dy reperët më të komentuar të momentit, Capital T dhe Majk po vijnë me bashkëpunim.

Faqja ‘HipHopShqip’ në Instagram e kanë publikuar një foto nga xhirimet e klipit, këngë kjo e cila pritet të publikohet gjatë këtij viti.

Capital T ka treguar se ‘Hala’ ishte veç nxemje ndërsa do të dëgjojmë për ta ‘hala’ në kohët në vazhdim.

Duke pasur parasysh suksesin e dy artistëve me këngët solo dhe bashkëpunimet që i kanë pasur mes vete kjo këngë pritet të jetë një ‘hit’.