Në 19 vjetorin e vr asjes së komandantit të Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare, Lefter Bicaj-Teli, bashkëluftëtari i tij dhe ish nënkryetari i Kuvendit të Maqedonisë, Hysni Shaqiri, flet për veprën e njërit nga luftëtarët më të dalluar të UÇK-së, në vitin 2001.

Pse nuk u ndiçua kurthi ndaj tij? Kush nuk e deshi të gjallë komandant Telin? Pse nuk u ndihmua familja e tij? Në këto pyetje përgjigjet Hysni Shaqiri, në intervistën e tij për gazetën LAJM, që mund ta ndiqni në videon më poshtë.