Çastet e para të vitit 2020 sollën gëzim për familjen Ali të cilët sot u bekuan me lindjen e vajzës së tyre në ora 00:03 minuta në Spitalin Gjinekologjik “Nëna Terezë” në Çair.

Kyretari i komunes se Cairit Visar Ganiu menjëherë shkoi për të ndarë këtë gëzim me familjen dhe për të përgëzuar stafin mjekësor në krye me drejtorin Dr. Bashkim Ismaili, Dr. Ilir Shurdhani, Dr. Jadranka Guleva dhe Dr. Zejnulla Ademi për përkushtimin e tyre profesional !