Aktivistja e BDI-së dhe njëherit anëtare e kryesisë së Forumit të gruas pranë kësaj partie, Lejla Emrullai do të jetë bartëse e listës në njësinë e IV-të zgjedhore nga rradhët e BDI-së mëson kështu Agjencia e lajmeve Zhurnal.

Ndryshe, Lejla do të jetë femra e vetme bartëse e listës në bllokun politik shqiptarë në këto zgjedhje të parakohëshme parlamentare por edhe në ciklet tjera zgjedhore pasiqë partitë shqiptare rrallë herë kanë vendosur femra si bartëse të listave.