Sot, me donacionin e donatorit tonë të rregullt AGA Lounge Bar, ndamë 70 racione të nxehta për familjet në nevojë, të cilat për çdo ditë i furnizojmë me bukë dhe parori, dhe 70 racione tjera për qendrës për azil në Vizbeg.