Ekipi për mirëmbajtjen e pastërtisë publike në aksion!

Pastrohet intenzivisht në rrugët Strumiçka, Pançe Nedellkovski, Vukovarska dhe Ferid Murad. Le të jetë i pastër Çairi për çdo ditë