Para disaçasteve ka ndodhur një incident në shkollën e mesme Arseni Jovkov në Shkup, me ç’rast një nxenes është therrur. Deshmitare okularë tregojnë për Gazetën Lajm se incidenti mes dy grupeve te nxenesve shqiptarë në këtë shkollë, ka ndodhur për shkaqe banale, respektivisht pas një zenke në stilin “pse me shikove shtrembër”. Nxenesi i therrur është shqiptar dhe ka marë lendime në gjoks, thonë deshmitaret okularë.