Një Banor i Dizhonit ndaj redaksin sonë kishte dërguar një foto dhe shprehi një revolt ndaj institucionit EVN se prej orës 14të Ditës ato janë pa rryme

Jam banor i Dizhonit te rruga dizhon 23 qe 1 jav dit evn po lun me neve do vijm.sdo vijm vin e ndreqin 5 min shkojn apet e nalin si hapin tel veq po bejn hajgare me neve shekulli 21 ala ne mirna ne rrym, skina prej ne ora 14.00 dites e kan nal tash osht ora 1 e nates skemi rrym (qytetari)

Image may contain: fire and candles