Doktor Liang Wudong, i cili po trajtonte pacientët e virusit të koronës në wuhan, Kinë, infektohet gjatë trajtimit të pacientëve dhe bëhet mjeku i parë që vdiq nga Coronavirus i ri. ?Një kujtesë se ndërsa të gjithë të tjerët po përpiqen ta shmangin atë, stafi mjekësor i vijës së përparme po rrezikon jetën e tyre për ta kuruar atë dhe shpëtuar të tjerët.Kjo është padyshim bukuria e këtij profesioni. ❤