KUJDES!!
Kto jon fotot e nje antari tone qe ishte ne pushime ne Kosove dhe duke u kthyer per ne Gjermani ju shperthyen gomat e vetures ne serbi.

Pasi jan nxerr gozhdat nga gomat e vetures ku shihet edhe ne foto se gozhdat jan me flamurin serb.

Ju kisha lut sa ma shum kujdes juve bashkatdhetare qe jeni duke u kthyer neper serbi.
Kto gozhda jan ne autostraden nish te serbis dhe kur ndaluan ne OMV Petrol per tkerkuar ndim ishin edhe 4 vetura te ndaluara qe kerkonin ndihm me te njejtin rast .


Le te jet msim kjo edhe per plotikanet tone se nuk eshte hera e pare qe bashkeatdhetaret tane qe hasin ne ksi lloj problemesh!!!!