Ai nuk i njeh tre titujt e mbështetësit të Millosheviçit dhe thotë se e mbështeti dhe e uroi që letërsia dhe politika nuk ndërhynë.

A ka uruar ky far idioti një tjetër cmim të Nobelit ?!
Sikur të më kishte uruar vetëm një person do të besojme në gënjeshtra.

Dhe e dyta edhe më e frikshme. I pyetur nga një gazetar nëse ka pasur genocid në Srebrenicë, Idioti thotë se ka pasur viktima nga të dy palët.