Pak çaste para ndërrimit të motmoteve vizitova stacionin policor të Bit Pazarit për të vëzhguar dhe përgëzuar nga afër gatishmërinë e ekipit kujdestar në shërbim të sigurisë së qytetarëve gjatë kësaj nate festive.

Poashtu isha edhe në vizitë të ekipit të zjarrëfikësve që ishin në aksion intenziv veprimi dhe vëzhgimi! Krenar me shërbimet e sigurisë publike! Qoftë i mbarë për të gjithë ne viti i ri 2020!