Kryetari i Komunës së Çairit Visar Ganiu ua uron nxënësve dhe mësimdhënësve fillimin e gjysëmvjetorit të dytë me ç’rast Sektori i Arsimit në Komunën e Çairit realizoi shpërndarje të një fondi librash në të gjitha shkollat fillore të komunës.