Kryetari i Gjykatës kushtetuese, Sali Murati sot do të mbajë takim me mabasadorin e Republikës Federale të Gjermanisë, Tomas Gerberih.

Gjykatësi Murati javën e kaluar pati takim me ambasadorin francez, Kristian Timonie.

Pas takimit, Timonie porositi se shteti juridik ka rol kyç në procesin integrues të vendit në BE dhe se Franca do ta mbështesë Gjykatën kushtetuese që të mund të përshtatet sa më mirë, si në jetën politike, ashtu edhe në vetë shoqërinë e Maqedonisë së Veriut