Ditën e sotme të punës e vazhduam duke filluar punimet për ndërtimin e rrethrrotullimit të rradhës në rrugën “Arhiepiskop Dositej”.

Ky projekt komunikacioni padyshim se do të mundësojë qarkullim të lehtësuar dhe më të sigurtë në komunikacion.