Një banore e Gjorce Petrov-it me ndihmën e gazetarit të Klan TV Furkan Saliu ka vërtetuar publikisht se kryeministri Zaev po gënjen.

Në promovimin e një projekti komunal, gratë pyetën kryeministrin Zoran Zaev dhe kryetarin e Komunës së Gjorce Petrov Aleksandar Naumovski se ku ishin rrugët dhe trotuaret, kopshtet dhe  kanalizimeve që kishin premtuar para zgjedhjeve, dhe shtuan se asnjë nga ato që kishin premtuar se nuk kishin parë.

Zaev tha se deklarata e gruas ishte “reaktive dhe e organizuar”, dhe se rruga ku jeton gruaja ishte e asfaltuar.

Pas deklaratave, gazetari Furkan Saliu e mori gruan në makinë për t’i treguar se ku jetonte, dhe e çoi në një rrugë që nuk ishte e asfaltuar dhe nuk kishte kanalizime, dhe vërtetoi se kryeministri Zaev kishte gënjyer.