Bashkë me ushtruesin e detyrës së ministrit të Ministrisë së Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike,Xhelal Sveçla, drejtorin e Policisë së Kosovës, Rashit Qalajn, kryeministri në detyrë, Albin Kurti vizitoi dy pika të kontrollit të hyrje-daljeve në kryeqytet.

Aty, kryeministri në detyrë Kurti, takoi zyrtarë policorë dhe qytetarë të cilët janë duke i respektuar masat e ndërmarra të qeverisë, siç janë lejet për qarkullim dhe orarin e lëvizjeve.