Koronavirusi vijon të përhapet në të gjithë botën, ndërsa brenda pak muajve ka shkaktuar mijërave viktima.

Ai transmetohet përmes piklave të pështymës dhe distanca që duhet të kenë personat është më e pakta një metër. Maska dhe dorezat plastike janë mjetet e para për të shmangur kontaktin me koronavirusin.

Frika ndaj këtij virusi ka bërë që shumë njerëz të gjejnë mënyra të ndryshme për ta shmangur, ku përfshihen dhe krijimi i maskave të çuditshme.

Më së shumti, njerëzit në Kinë kanë preferuar bidonët plastikë për të mbrojtur veten nga COVID-19.