Në ambientet e kopshtit për fëmijë Fidani,Kryetari i Komunës së Çairit Visar Ganiu dhe drejtoresha z.Gzime Bakiu hapen mësonjëtoren e 3të renovuar dhe modernizuar në këtë kopsht dhe të 5të në kopshtet e komunës së Çairit

“Ndër predispozitat kryesore të arsimit më cilësor është përmirësimi i infrastrukturës shkollore për të cilën në vazhdimësi është e përkushtuar Komuna e Çairit.” – u shpreh kryetari Visar Ganiu në inaugurimin e mësonjëtores.