Në shenjë respekti dhe keqardhjeje ndaj fatkeqësisë që përjetoi Republika e Shqipërisë pas tërmetit të fuqishëm , Komuna e Çairit ka ulur në gjysëmshtizë flamurat para godinës së saj duke shpallur ditë zie datat 26, 27 dhe 28 Nëntor.

Apelojmë deri te të gjithë institucionet dhe organizatata qytetare që gravitojnë në territorin e Komunës së Çairit, ti anulojnë të gjitha aktivitetet kulturore të parapara për këto ditë.