Komuna e Çairit sot ka pranuar gjithsej 55 pako ushqimore dhe mjete higjienike si donacion nga marketi “KAM” .

Këto pako ushqimore do të shpërndahen për familjet me nevoja dhe gjendje të rëndë ekonomike nga kryqi i kuq – Çair.

Për këtë bënë të ditur nga komuna e Çairit, prej ku thonë se ky angazhim do të vazhdojë edhe në të ardhmen.//