Kompanija “Goni Linuks Construction” e orientuar drejt sigurisë ndaj cdo punimi që ofrojmë kane ndertuar një rrjet klientele dhe partnerësh shumë të gjerë në Maqedonin e Veriut, dhe jo vetem.

Të gjitha këto elemente kanë qënë faktori kryesor i suksesit të aktivitetit ndër vite duke realizuar shumë histori suksesi që kanë zgjeruar më tej kredibilitetin tonë. “Goni Linuks Construction” e themeluar në vitin 2002 ku filloj si një biznes i vogel i familjes Sami Arifi dhe e vazhduar tani nga i biri Agron Arifi që sot gëzon një numer të konsiderueshëm puntoresh dhe mjete ndihmëse si vinca, kamione, vinc pirun, kosha ngritës etj.

Duke pasur inxhinier projektues, inxhinier prodhimi, inxhinier montimi si dhe inxhinier teknik me eksperiencë shume vjecare.

Sherbimet që ofron kompania jane:
– Konstruksione të ndryshme metalike
– Kapanoni(objekt) me panele sanduic.
– Zyra portative.
– Kioska.
– Tualetete portative.
– Dhoma frigoferike.
– Fasada strukturale dhe gjysëm strukturale.
– Kapanone(objekt) industrial.
– Shtylla ndricimi për rrugë dhe ambjente të ndryshme.
– Vendqëndrimi për roje.
– Tenda për lokale me strukturë metalike etj.
(Sigurojmë cilësi , korrektësi dhe garanci për produktet).
Info/contact +38971823823 /Shkup