Duke pritur që të harrohet se ju lashë një projekt, kështu që të filloni të ndërtoni?
Kështu shprehet ish-kryetari i Shkupit, Koce Trajanovski, duke e dënuar publikisht Petre Shilegovin.

Ne profilin e tij te facebook-ut ai postoi nje shkrim:

Pjesa e dytë e Blvd. Hristijan Todorovski Karposh është lishuar në përdorim dhe kështu angazhimi im për ta lidhur këtë pjesë të qytetit me unazën ishte përfunduar. Ky projekt ishte planifikuar të zbatohej në dy faza. E para nga Blvd. Bosnja dhe Hercegovina në rr. Natanail Kuchevishki dhe i dyti nga rr. Nathaniel Kuchevishki te unaza.

Së pari, unë përfundova plotësisht shpronësimin me vlerë rreth 1.5 milion euro.
Deri në vitin 2017, kisha përfunduar fazën e parë, me përjashtim të 50 metrave të para, mbi të cilat kishte linja me një rrjet ujësjellës kanalizimesh që duheshin dislokuar. Përdorimi i pjesës së parë zvogëloi bllokimet e trafikut në hyrje dhe në dalje të vendbanimit Butel.
E lashë fazën e dytë me shpronësim të përfunduar dhe projekte të gatshme ndërtimi për realizim. Petre Shilegov priti 2 vjet dhe ndëshkoi banorët e Butel, Radisani dhe dhjetëra vendbanime që gravitojnë në këtë pjesë të Shkupit. Ai shtyu realizimin për të kuptuar se kishte bërë diçka.
2.5 vjet më vonë, Bull. Hristijan Todorovski Karpos, bllokimet e trafikut të Butelska janë një gjë e së kaluarës. Më në fund, mund të fillojë zhvillimi i kësaj pjese të qytetit. Mundësitë për zhvillim janë të hapura, d.m.th. ndërtimi i ndërtesave në të dy anët e bulevardit.
Uroj që banorët e Shkupit ta përdorin me lehtësi këtë bulevard dhe i them Petre Shilegovit që të mos ketë turp dhe mos të vetëvlerësohet dhe të realizojë 14 projektet e gatshme që i lashë. Shkupi nuk fillon me të dhe nuk do të përfundojë kur të largohet.

Деновиве беше пуштен во употреба вториот дел од бул. Христијан Тодоровски Карпош и со тоа се финализираше мојата заложба…

Publiée par Коце Трајановски sur Dimanche 3 mai 2020