Duke pritur që të harrohet se ju lashë një projekt, kështu që të filloni të ndërtoni? Kështu shprehet ish-kryetari i Shkupit, Koce Trajanovski, duke e dënuar publikisht Petre Shilegovin.

Kryetari i Shkupit së bashku me kryeministrin  Zoran Zaev inspektuan punën e ndërtimit për rindërtimin e Bulevardit Nikolla Karev, i njohur si Rruga Plastike.

Kjo është arsyeja pse Trajanovski i kujton atij se ky projekt duhet të kishte filluar shumë kohë më parë

Ne profilin e tij te facebook-ut ai postoi nje shkrim:
Petre Shilegov ju lashë një projekt të gatshëm për bulevardin. “Nikola Karev” ose Plasticharska dhe ju deshën më shumë se 2 vjet për të filluar ndërtimin.
Cili ishte problemi që nuk filloi? Duke pritur që ju të harroni se unë ju lashë një projekt? Sado e mirë është që më në fund vendosët të filloni zbatimin e projektit për të mirë të qytetarëve, megjithëse është e qartë se është në funksion të zgjedhjeve, tha Trajanovski.