Klinika Universitare për Gjinekologji dhe Akusheri – Shkup bëri të ditur se asnjë nga të porsalindurit kritikë në inkubator nuk ishte gjendje të rrezikshme për jetë e as erdhi deri në përkeqësim të gjendjes fillestare shëndetësore, pas ndërprerjes së energjisë elektrike pasditen e djeshme.

Nga Klinika bëjnë të ditur se shërbimet menjëherë reaguan dhe në afatin sa më të shkurtër kohor situata ishte vendosur nën kontroll