Nëpërmes një postimi në facebook, kryetari i Komunës së Butelit, Shkup, Velimir Smilevski ka njoftuar se ia ka ndërprerë kontratën të punësuarit që përdori gjuhë të urrejtjes në rrjetet sociale ndaj shqiptarëve.

“Në lidhje me ngjarjen e djeshme të pakëndshme me të punësuarin në Komunën e Butelit, ju informoj se nga sot, angazhimi i tij në punë që ishte i rregulluar me kontratë, është ndërprerë dhe i njëjti më nuk është i punësuar në Komunën e Butelit” ka shkruar Smilevski mirëpo ai kishte shkruar vetëm në Gjuhën Maqedone ? Pse jo edhe ne Gjuhën SHQIPE të mos shkruhet a ka Buteli banor Votus Shqiptar !

Почитувани сограѓани, Во однос на вчерашниот немил случај со вработениот во Општина Бутел, ве информирам дека од…

Publiée par Velimir Smilevski sur Lundi 15 juin 2020