Deputeti i Lëvizjes Besa, Kastriot Rexhepi, gjatë hyrjes në Kuvend tha se në rend dite është votimi i kryeparlamentarit dhe se mbetet të shihet nëse kjo do të ndodhë.

Ndonëse vjen nga parti që është pjesë e koalicionit për formimin e shumicës, ai nuk ishte i qartë nëse ekziston shumica e nevojshme për votimin e sotëm të Xhaferrit edhe për një mandat 4 vjeçarë në krye të ligjvënësit./Gazeta.mk