Kandidati shqiptar për kryeministër Naser Zyberi, SOT( e Premte,
26.06.2020) do të vizitoj qytetin e Tetovës ku së bashku me rininë e
këtij qyteti do të vizitojë bizneset e vogla në Tetovë dhe do të
realizojë takime me sipëmarrësit.

Pas vizitës, në ora 13.30  para Pallatit të Kulturës do të jap deklaratë
për media, ndërsa më pas do të bëjë Homazhe te Varrezat e Dëshmorëve në
Tetovë dhe në varrin e Abdurahman Alitit, ish Kryetarin e PPD-së.