Kandidati për kryeministër të parë shqiptar, z. Naser Zyberi, nesër, më 27.06.2020 (e shtunë) do të realizojë vizitë në qytetin e Gostivarit, gjegjësisht në fabrikën KEM-AD, së bashku me kandidatët për deputet nga kjo zonë dhe me sipëmarësit e kësaj kompanie, ku do ta shpalosë iniciativën e tij për ekonomi të barabartë në sektorin privat.

Vendndodhja e fabrikës KEM-AD është në rrugën “Nikolla Parapunov 6-1/18- Komuna e Gostivarit”.

Pas vizitës parashikohen deklarata për mediat me fillim në ora 13:00.