Sot  ne Budapest te Hungarise pas provimeve tre ditore teorike dhe praktike para Komisionit Evropian te gjyqtareve te perbere nga Spanjol, Norvegjez, Danez, Italian, Finlandeze, Gjermane, Turk, Kroate dhe Serb, u kumtuan rezultatet dhe Jetmira Dervishi arriti me sukses te merr licencen evropiane si gjyqtare e karatese…

Suksesi i saj eshte edhe sukses per klubet tona, per popullin tone dhe per tere shtetin qe ajo do ta perfaqsoj neper evenimente te ndryshme me karakter ndekombetare.
Urime dhe te prifte e mbara trenjere!