“Çdo ditë e më shumë po konfirmohet se pengesë për drejtësinë në Maqedoni është Zoran Zaev. Ai është personi i cili dëshiron edhe një amnisti për të gjitha krimet në këtë shtet. Kemi një kryeministër i cili ka frikë që t’i hetohet prejardhja e pronës”, deklaroi Igor Janushev, VMRO-DPMNE, sipas të cilit frika e kryeministrit vjen nga ajo se siç u shpreh ai: “Kemi kryeministër të ngulfatur deri në fyt në krim dhe korrupsion”.