Ministri për shoqëri informative dhe administratë publike, Damjan Mançevski, ka publikuar disa fotografi të sms porosive të cilat Qeveria në bashkëpunim me operatorët e telefonisë celulare ka filluar tua dërgojë në rradhë të parë banorëve të Dibrës dhe Qendër Zhupë. Ata janë në tre gjuhë: shqip, maqedonisht dhe turqisht.