Pas skandaleve nje pas njeshem te ksaj partie qe po fundoset dhe pas asaj me koruptimin me vend pune të Krenar Logës djalit të dajës së Ziadin Sela dhe koruptimi i  çiftin Çeliku,Ja se si Unazat po veproj institucionalisht me parat e sunive po promovojn Shiat me ndihme te Ministrit te Kultures Hysni Ismaili.