Burime të sigurta për SHSH bëjnë të ditur emrat e mundshëm të kandidatëve për deputetë nga Bashkimi Demokratik për Integrim në zonën numër 2.

I pari që do të prijë zonës së Kumanovës është Ministri aktual i Arsimit, Arbër Ademi ku pas tij vin Berat Ajdari dhe Amella Cana.

Pas këtyre emrave të mundshëm, do të vijnë gjithsesi emra të njohur të ri dhe të rejash, ku priten të garojnë në zonën numër 2 për zgjedhjet e 12 Prillit

Këto emra BDI si parti serioze në detaje po i shqyrton të gjithë kandidaturat tjera ndërsa pritet që në këto zgjedhje të del me shumë figura të reja, në të gjithë zonat për një fitore të madhe me 12 Prill.

Ndryshe ShkurtShqip, mbrëmë publikoi emrat e mundshëm edhe në zonën 6 ku i prinë Ali Ahmeti dhe në zonën 5 ku i prinë Talat Xhaferi, në zonën 1 Izet Mexhiti dhe në zonën 2 Arbër Ademi