Labinot Gashi-Labi është moderatori i njohur kosovar dhe shumë i suksesshëm në fushën e tij.

Për vite si drejtues emisioni Labi bëri spektakël në studion e tij duke sjellur gjithmonë risi, shkruan “Kosovarja”

Sa i përket jetës private, ai vlerësohet si bashkëshort e baba i mrekullueshëm i vajzës së vetme.

Dhe jo vetëm. Labi po del të jetë edhe dajë i dashur dhe shumë i kujdesshëm.

Së fundi motra e tij Agnesa ka publikuar një foto të Labit me djalin e saj, teksa shihet si ia plotëson dëshirat.

Labi për nipin e tij ka provuar efetktet e kafëshve në snapchat, si daja për nipin.

Kujtojmë se motra e Labit Agnesa është e martuar dhe nënë e dy djemve.