“Po zbatojmë parimin e llogaridhënies, një parim i rëndësishëm i modelit tonë qeverisës.

E rëndësishme është që Çairi po vazhdon të ndryshojë, disa prej punëve që kishim filluar bashkë tashmë kanë marrë trajtën e tyre përderisa shumë punë tjera të mira po bëhen, dhe do vazhdojnë të bëhen për Çairin tonë!
#Llogaridhënie #VisarGaniu” – thotë Mexhiti