Profeserosha Gjylë Çeliku më paska përmendur me një emision lokal dhe TV lokale: Unë , Ismail Toçi , i plagosur rëndë në betejën e lavdishme të Haraçinës ndiej keqardhje që emri im po shfrytëzohet për sahanlipirje dhe për përfitime individuale që ka dikush , në këtë rast Gjyla Çeliku , dhe jo për të kontribuar si të arrihet më shpejtë deri tek zgjidhja e statusit të Dëshmorëve , invalidëve dhe veteranëve të UÇK’së..

Statusi jonë , mund të arrihet vetëm me njerzi kredibil që i zgjedh populli nëpërmjet votës sovrane , dhe jo nga parazit/e që u ngjallen pas mbushën 50 vite e hajt hajt , e aq më pak nga ato të cilët ditën marrin honorare dhe privilegje nga ministria e Kulturës , kurse mbrëmje n’fejzbuk flasin për çështjen madhore.

Profesoreshë , emrin tim e përmende , urojë që të mos e përmendish më , as timin , as të donjë nga bashkëluftarët e mi , sepse do jemi pastaj të obliguar me dal live dhe me i tregu popullit se cfar familje e brishtë jeni dhe tradhëtitë bashkëshortore ke pasur me burrin.. Ju mendoni që UÇK’ja është sa ato dy apo tre personat që kontakton në inbox të FCB me to ah ?? Oj mjerë , NE nuk kemi luftu që ti ti japosh 200€ , por që ti të flasish lirshëm , por jo aty ku nuk të takon..
Me respekt , invalidi luftës së UÇK! Ismail Toçi.