Nje rast tepër i rëndë i një familje nga Kumanova.
Nuk po mundem pa e bërë publike videon.
Ne jeten time skam pa kushte aq te rënda.

Me lejën dhe autorizimin e Halil Kastratit ne filluam aksion për të mbledhur para dhe të ja ndryshojmë jeten kësaj familje. Deri tani kemi mbledhur 40% te parave!

Bashkombas të mi kush ka mundesinë ta ndihmoj këtë familje, mundeni te drejtoheni tek unë Irfan Buçi në numrin 070290290 dhe te Shkelqim Ukshini 073202111
Ose tek Afrim Ismaili 071434441 dhe te Shaban Aliu +389 71777707 nga Kumanova.
Halil Kastratin e kam informuar per këtë rast, por ne pamundesi për të levizur në Maqedoni për shkak virusit covid 19, Unë , Afrimi dhe Shabani murem nje iniciativ vullnetare të grumbullojmë para për tja blerë një banes kësaj familje dhe ata femijë MOS TË JETOJNË NË ATO KUSHTE MJERIMI.

Bashkarisht mundemi te bejme mrekullinë duke i gëzuar ata femijë të vegjël. Në atë moment që grumbullohen parat ne do ta nderpresim grumbullimin e parave dhe do ta informojmë me listë Halil Kastratin i cili do te del me raport në faqen zyrtare te “Jetimat e Ballkanit”

blob:https://www.facebook.com/8de46467-a4db-4229-a016-207800528e55