Veprimtari i shquar dhe atdhetari Irfan Buçi, ka potencuar ndryshimin e madh që solli Ali Ahmeti, duke vlerësuar të kaluarën e afërt kur për shqiptarët ishte e paimagjinueshme të bëhej kryeparlamentar, Tashmë kjo ka ndryshuar, tashmë, bëhet fjalë për kryeministrin.

Duhet t’ja dijmë për nder e ta ruajmë Ali Ahmetin për të gjitha te arriturat në Maqedoninë e Veriut, ka shkruar z. Irfan Buçi.

Ja postimi i plotë i z. Buçi:

E pruni punën të jemi të barabartë!
Nuk guxojmë ta harrojmë të kalumen tonë plot dhimbje e sakrifica.
Sot, ka ardh koha të flasim a bëhet kryeministri apo nuk bëhet dhe e kemi harru kryeparlamentarin që ishte i pamundur me një kohë të bëhet.
Një të keqe e kemi ne shqiptarët, nuk i vlerësojmë TRIMAT menjëherë, por mbasi ti humbim ATA!
Me të vërtetë kemi arrit shumë!
Duhet tja dijmë për nderë e ta ruajm Ali Ahmetin për të gjitha te arriturat në Maqedoninë e Veriut.
Krejt jetën e tij na e kushtoj ne SHQIPTARËVE!
Jemi me fat që e kemi Ali Ahmetin!